Wallinderfoto »

Masthead header

Lillasyster 6 månader

Så har vår Lillasyster blivit hela 6 månader. Var har tiden tagit vägen? Hon sitter jättebra, men tippar ibland om man inte passar henne. Ammar mest bara på nätterna, annars äter hon gröt eller pureér. Sover fortfarande inte speciellt bra. Är otroligt med, ser allt och undersöker allt med munnen. Greppar jättebra och vill helst stå hela tiden, och cruisar gärna runt i gåstolen. Använder inte sittern alls längre, och älskar papper. Har ett bestämt humör och höga falsett tjut, både när hon är arg och glad. Gillar att leka tittut och skrattar högt när man busar med henne. Är så glad för storebror.

lilla-6-man_2

lilla-6-man

smaskar-tar1

gastolen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/1/8/wallinderfoto.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*